Animecon 2017 Iltabileet 15.7.2017 – Voema

Animecon 2017 Iltabileet 15.7.2017

ILTABILEET

Animeconin palatessa Kuopioon myös iltabileet palaavat – kovempana kuin koskaan! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä järjestettävät bileet ovat jälleen kuopiolaisen Voeman käsialaa. Saman poppoon käsissä ovat syntyneet myös viimeisimpien Animeconien ja Nekoconin iltabileet.

IKÄRAJATTOMAT

18.00–00.00

Ikärajattomat bileet järjestetään tällä kertaa Musiikkikeskuksen omissa tiloissa, Jazz-klubilla. Näissä kemuissa on luvassa hikistä meininkiä, tiukkaa musiikkia ja eeppisiä dekoraatioita. Sisään pääsee ranneketta näyttämällä.

K-18

20.00–04.00

Ikärajalliset iltabileet järjestetään Puikkari Discothequéssa. Luvassa tuttuun tyyliin japani- ja pelivaikutteista musiikkia laidasta laitaan Voeman residenttien ja kutsuvieraiden paukuttelemana, kuitenkin toiveiden mukaan hieman kevennettynä. Voeman dekotiimi puolestaan kuorruttaa tilat aiheeseen soveltuvilla koristeilla. Tänä vuonna omia rivejämme vahvistaa Industrial-klubi Infektion vakiokasvo Dj Hexexen.

Täysi-ikäisyys on voitava todistaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella ja kävijöiden tulee olla tunnistettavissa mahdollisesta cosplayasusta huolimatta. Oikean näköiset asepropit pitää jättää narikkaan. Sisään pääsee ranneketta näyttämällä tai klo 21 jälkeen ostamalla 5 € sisäänpääsyn paikanpäältä. (Narikkamaksu 3 €, mikäli on jotain narikkaan jätettävää).

Mikäli haluaa varmistaa paikkansa näissä juhlissa, kannattaa paikalle saapua ennen klo 21. Tämän jälkeen sisäänpääsyjä aletaan myydä myös muille kiinnostuneille.

Facebooktapahtuma: https://www.facebook.com/events/506123266393786/

Dj Hexexen

Hexexen on vaikuttanut pitkään Helsingin alakulttuuripiireissä ja dekkien taakse hän astui ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Hahmo on nähty useimmiten industrial-klubeilla, mutta hänen musiikillinen linjansa ei ole sidottu tiettyyn genreen vaan setit vaihtelevat synthwavesta rytminoiseen ja psytrancesta j-coreen jopa saman illan aikana. Kaiken ytimessä on kuitenkin tanssittavuus ja korkea energiataso, joista ei tulla tinkimään Animeconissakaan. Hexexen on vuonna 2011 syntyneen Club Infektion perustajajäseniä ja toimii myös Riot Kitten -yhtyeessä sekä VJ:nä nimellä Biolum.

 Hexexen

 DJ Hexexen

 VJ Biolum

Ultimate Dance off

Ensimmäistä kertaa yhteisellä lavalla, kaksi erilaista tanssiryhmää mittelöi toisiaan vastaan Animeconin iltabileissä! Kuopion oma K-pop tanssiryhmä B2C kohtaa tanssiryhmä BLUFFin ystävämielisessä kisassa toisiaan vastaan. Esityksessä ryhmät näyttävät taitonsa monipuolisesti erilaisin tanssein, joten luvassa tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen medley esitys. Kumpi voittaa? Sinä päätät!